photo-1461263895214-7761d3a942de

Pensionsrådgivning

Pensionsrådgivning

Regelbunden analys ligger till grund för de nödvändiga förändringar vi genomför för att skapa de bästa förutsättningarna för en så hög och förutsägbar pension som möjligt.

Vi erbjuder en omfattande och högkvalificerad pensionsrådgivning till både företag, företagsledare och privatpersoner. Vi hanterar allt från en individuell pensionsutredning till pensionsplansupphandling för större företag. Målsättningen med vår pensionsrådgivning är att utifrån nuläget visa på och genomföra de förändringar som är nödvändiga för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en så hög och förutsägbar pension som möjligt.

Vad bistår vi med
  • Upphandling av företags pensionsplan
  • Pensionsutredning
  • Direktpension
  • Tjänstepension
  • Pensionsflytt
  • Pension vid utlandsflytt
kapitalförvaltning

Tjänstepension

Om du som privatperson eller företagsledare är i behov av kvalificerad pensionsrådgivning bistår vi dig med både helhetslösningar såväl som enstaka uppdrag. Vi hjälper även fåmansbolag och större företag med upphandling av tjänstepensionsplaner, löpande förvaltning av pensionskapital såväl som nödvändiga försäkringsmoment. Vi har avtal med de flesta försäkringsaktörer där vi utvärderar och rekommenderar den mest lämpliga lösningen både för dig som bolagsägare och privatperson. Vi rådger både befintliga tjänstepensioner såväl som avslutade tjänstepensioner (sk fribrev) med syftet att skapa de bästa förutsättningarna för att optimera din pension.

Kontakta oss

Egenföretagare

Vi hjälper fåmansbolag och större koncerner med löpande företagsrådgivning rörande grundläggande tjänstepensionslösningar, kassaplacering, långsiktig förvaltning av bolagets överskottskapital och hur en bolagsexit hanteras på bästa sätt.

Utöver det bistår vi med rådgivning rörande vilande bolag, så kallade träda-bolag, hur du maximerar din utdelning eller skapar attraktiva förmåner för dina anställda.

Kontakta oss

photo-1476782916354-326ab24c93df

Ta nästa steg

Vill du ta del av våra nyhetsbrev eller önskar komma i kontakt med oss gällande pensionsrådgivning vänligen klicka på kontakta oss nedan.

Kontakta oss

Läs mer om oss