Solstrålar över berg

Kapitalförvaltning

Unik kapitalförvaltning - maximera  avkastningen till begränsad risk.

Vi erbjuder dig en unik och skräddarsydd kapitalförvaltning oavsett om du ska bygga upp ditt kapital eller trygga din förmögenhet.

Vi på Cypraea erbjuder dig en modern kapitalförvaltning som är individuellt anpassad och strategiskt uppbyggd för att på bästa sätt nå dina önskade mål. Kapitalförvaltningen tillhandahålls till förmögna privatpersoner och ägarledda bolag som söker en unik och marknadsledande förvaltningsstrategi som möter högt ställda krav. Saknar du tid, kunskap eller intresse erbjuder vi en diskretionär portföljförvaltningstjänst. Tjänsten innebär en aktiv kapitalförvaltning som är individuellt anpassad efter din vilja att ta risk. Du överlåter investeringsbesluten till ledande och välrenommerade kapitalförvaltare och slipper själv fatta beslut kring vilken investeringsstrategi eller tillgång som är lämplig för dig.

Vi erbjuder
  • Diskretionär portföljförvaltning
  • Rådgiven förvaltning
  • Månatlig rapportering
  • Från maximerad aktieexponering till låg-riskalternativ
  • Reducerade fondavgifter
kapitalförvaltning

Vi hjälper dig

Oavsett om du önskar högre avkastning eller eftersöker en tryggare portfölj kan vi komponera en anpassad och lämplig fondportfölj för dig. Vi erbjuder både en diskretionär förvaltningstjänst och en rådgivande förvaltning beroende på vad du önskar. Den rådgivande förvaltningen är anpassad för dig som själv önskar vara aktiv och delta i beslutsprocessen rörande vilka värdepapper som är lämpliga att investera i. Vår rådgivningsmodell är anpassad efter dina önskemål med målsättningen att uppnå dina framtida mål. Du får löpande investeringsförslag att ta ställning till och har en kontinuerlig kontakt med din personliga rådgivare.

Kontakta oss

En bättre kapitalförvaltning

Sedan bolagets start har vår målsättning och ändamål varit att erbjuda en skräddarsydd och en ledande kapitalförvaltning som skapar ett mervärde för dig som kund. Vi har genom kompetent förvaltning och en långsiktig strategi skapat avkastning över förväntan för våra kunder. Med tillgång till hela marknadens utbud i kombination med reducerade fondavgifter får du exklusiv access till en unik och anpassad förvaltning som är strategiskt uppbyggd för att på bästa sätt nå dina önskade mål.

Genom skräddarsydda tjänster erbjuder vi såväl helhetslösningar som enskilda uppdrag inom kapitalförvaltning.

Läs mer om oss

tjanster-samling-kapitalforvaltning

Ta nästa steg

Har du frågor om kapitalförvaltning eller förvaltningsstrategi och om hur vi kan bistå dig är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Läs mer om oss