photo-1530224264768-7ff8c1789d79

Finansiell rådgivning

Heltäckande finansiell rådgivning

Vi erbjuder privatpersoner och företag marknadsledande och heltäckande finansiell rådgivning. Söker du efter skräddarsydda lösningar och en personligare rådgivning kontakta oss.

När du planerar inför din pension, är i behov av en utvärdering av dina eller ditt företags finansiella åtaganden eller vill få tillgång till de bästa fondförvaltarna erbjuder vi dig allt från enskilda uppdrag till helhetslösningar. Vi hjälper företagare och privatpersoner med ett brett utbud av finansiella rådgivningstjänster som är skräddarsydda för respektive ändamål.

Om du inte har tid, kunskap eller intresse för att välja rätt investeringsstrategi, planera inför din framtida ekonomiska trygghet, analysera fonder eller trygga pensionskapitalet kontakta oss. Vi har lång och gedigen erfarenhet av omfattande finansiell rådgivning som skapar mervärde för våra kunder och hjälper dem att nå sina mål.

Vad får du av oss?
  • En dedikerad och personlig finansiell rådgivare
  • Helhetslösningar inom finansiell rådgivning
  • Skräddarsydd kapitalförvaltning
  • Månatlig rapportering
  • Omfattande pensionsrådgivning
  • Kvalificerad företagsrådgivning
kapitalförvaltning

Kvalitativ finansiell rådgivning

Inom området finansiell rådgivning bidrar vi med kvalitativ rådgivning som bland annat omfattar pensionsrådgivning, kapitalförvaltning, skatt och företagsrelaterade frågor som exempelvis tjänstepensionsplaner och 3-12 regelverket. Söker du efter en aktiv och marknadsledande kapitalförvaltning erbjuder vi både diskretionär portföljförvaltning och rådgiven förvaltning. Läs mer om dessa tjänster under Kapitalförvaltning. Vår pensionsrådgivning täcker alla frågor rörande pension som exempelvis maximering och tryggande av framtida pension, tillhandahålla tjänstepensionsplaner samt nödvändiga riskförsäkringar. Rådgivningen täcker även frågor rörande pensionsflytt och pensionering vid utlandsflytt.

Läs mer om vår kapitalförvaltning

Finansiell rådgivning för bolagsägare

Vi erbjuder fåmansbolag och större företag löpande rådgivning rörande bland annat tjänstepensionslösningar, kort- och långsiktig förvaltning av bolagets överskottskapital och hur en bolagsförsäljning hanteras på bästa sätt. Vi bistår även med rådgivning inom bolagsstruktur och kapitalförvaltning för vilande bolag, så kallade trädabolag. Hur du maximerar din utdelning samt skapar attraktiva förmåner för dina anställda. Oavsett om du driver eget bolag eller är VD i ett större bolag kan vi bistå dig med heltäckande och flexibla lösningar anpassade efter din verksamhet.

Kontakta oss

landningssida-hero

Ta nästa steg

Vill du ta del av våra nyhetsbrev eller önskar komma i kontakt med oss vänligen klicka på kontakta oss nedan.

Kontakta oss

Läs mer om oss