Träd. på kulle

Våra tjänster

Kontakta oss

photo-1530224264768-7ff8c1789d79
Finansiell rådgivning
  • Heltäckande rådgivning för privatpersoner & bolag.

När du planerar inför din pension, är i behov av en utvärdering av dina eller ditt företags finansiella åtaganden eller vill få tillgång till de bästa fondförvaltarna, hjälper vi dig med din ekonomiska planering genom heltäckande analys och rådgivning.

Läs mer

Kapitalförvaltning
  • Skräddarsydda portföljer anpassade efter dina mål.

När du ska bygga upp ditt kapital och trygga din förmögenhet erbjuder vi dig en modern och skräddarsydd kapitalförvaltning som är strategiskt uppbyggd för att på bästa sätt nå dina önskade mål.

Läs mer

tjanster-samling-kapitalforvaltning
photo-1461263895214-7761d3a942de
Pensionsrådgivning
  • Omfattande pensionsrådgivning för företag, företagsledare och privatpersoner

Vi hanterar allt från individuella pensionsutredningar till upphandling av pensionsplaner för större företag. Nödvändiga förändringar genomförs för att skapa de bästa förutsättningarna för en så bra och förutsägbar pension som möjligt.

Läs mer

Företagsrådgivning
  • Flexibla och skräddarsydda helhetslösningar.

Vi rådger allt från fåmansbolag till större företag med löpande rådgivning avseende bl a. tjänstepensioner, kort- och långsiktig förvaltning av överskottskapital och hur en bolagsförsäljning kan hanteras på bästa sätt.

Läs mer

Skogsstig och allé

Vad behöver du hjälp med?

Vi bistår dig när du efterfrågar bättre avkastning på ditt kapital, önskar optimera din pension eller är vid behov av företagsrådgivning.

Kontakta oss

Läs mer om oss